Γνωστός ποδοσφαιριστής δίνει «μάχη» με τον καρκίνο! Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα

Μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ζωής του περνά ο Χοσέ Ενρίκε. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής τον Σεπτέμβριο του 2017 ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση των γηπέδων, λόγω ενός χρόνιου προβλήματος στο γόνατο.

Ωστόσο, περίπου δέκα μήνες μετά ο παλαίμαχος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, γνωστοποίησε την μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο. Συγκεκριμένα, πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ο ίδιος κράτησε το πρόβλημα υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,

εντούτοις πρόσφατα αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του instagram.

«Λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ το τελευταίο διάστημα. Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου… Μέσα σε έναν μήνα έμαθα πως έχω έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Τώρα αναρρώνω και είμαι ευγνώμων. Η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε ο 32χρονος Ισπανός, ενώ συνόδεψε το κείμενο του με μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Χοσέ Ενρίκε μίλησε επίσης και στην Ισπανική εφημερίδα «Marca» και είπε: «Ήταν ένας όγκος σε πολύ δύσκολο σημείο, πάνω σε αρτηρία και πίσω από το μάτι. Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να χάσω την όρασή μου. Η επέμβαση ήταν πολύ λεπτή, κράτησε εννιά ώρες, αλλά οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έμεινα στην εντατική για 24 ώρες και πέντε μέρες στο νοσοκομείο χωρίς να μπορώ να κουνηθώ. Και τώρα ακόμη ακολουθώ μια σειρά από οδηγίες. Δεν επιτρέπεται να σηκώσω βάρος, να σκύψω, ενώ στο κρεβάτι πρέπει να κοιμάμαι με μια κλήση 30 μοιρών για να μην αυξηθεί η πίεση στο κεφάλι μου. Θα πρέπει να κάνω επίσης άλλες 35 θεραπείες. Οι γιατροί λένε πως θα επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς ζωής το Σεπτέμβριο. Όλα όσα πέρασα με έκαναν να εκτιμήσω την αξία της ζωής».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Ακομπλεξάριστη! Η Κατερίνα Ζαρίφη ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη στα 41 της

Keywords
Τυχαία Θέματα