Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι -Το τελευταίο live και η μάχη του με τον καρκίνο

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι σταματάει το τραγούδι

Πρόκειται για τον Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος θα αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του την Παρασκευή 19 Μαΐου, πραγματοποιώντας μια τελευταία live εμφάνιση

σε νυχτερινό μαγαζί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση εδώ και μερικές εβδομάδες, όταν είχε μάθει πως τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεών του ήταν πολύ καλά.

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!! Μετά από πολύ σκέψη…μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντη Στιβακταρακη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας… Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο…. Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Νικολακόπουλος: Ο πρόεδρος της ελληνικής κριτικής επιτροπής μετά τον ντόρο -«Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι της Eurovision»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη εξομολογείται: «Τον πρώτο καιρό υπέφερα, πάθαινα κρίση πανικού»

Φώτης Σεργουλόπουλος -Eurovision 2023: Ξεκαθαρίζει για την βαθμολογία της Ελλάδας και το 4άρι στην Κύπρο -«H καρδιά μου πήγαινε να σπάσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα