Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν πώς υποδέχτηκαν τον Μάιο – Τα trends που ακολουθούν πιστά

Τις τελευταίες μέρες τα προφίλ των πιο γνωστών Ελληνίδων γέμισαν με ανοιξιάτικα looks. Αγαπημένες γυναίκες της ελληνικής showbiz μας δείχνουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media τα αγαπημένα τους trends για τον Μάιο και εμείς ανυπομονούμε να αντιγράψουμε κάποια από αυτά τα looks.

@Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου θα γίνει σε λίγο

καιρό ξανά μανούλα και μας δείχνει με αυτό το look της τη δύναμη ενός αξεσουάρ και συγκεκριμένα του ψάθινου καπέλου. Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με λευκό πουκάμισο και καπέλο και κερδίζει τις εντυπώσεις.

@Μαίρη Συνατσάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια  Μαίρη Συνατσάκη φοράει το λευκό της πουκάμισο με φόρμα δημιουργώντας ένα athleisure look που είναι ιδανικό για αυτές τις πασχαλινές μέρες στο σπίτι.

@Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ποντάρει στα co-ords φορώντας ζακέτα και φούστα στο χρώμα της μέντας.

@Βάσια Κωσταρά

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά επιλέγει crop top, κιμονό και τζιν παντελόνι ενώ ολοκληρώνει το look της με statement κοσμήματα. Τα boho prints είναι μόδα που αγαπάμε και θέλουμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον Μάιο.

@Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου πόζαρε με όλη της την οικογένεια φορώντας μακό βερμούδα, λευκό t-shirt και ένα μεγάλο scrunchie στα μαλλιά.

@Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες φοράει λευκή ολόσωμη φόρμα και λουλούδι στο αυτί και κάπως έτσι υποδέχεται τον Μάιο. Τα jumpsuits και playsuits είναι ρούχα που θέλουμε να δούμε στην ντουλάπα μας αυτή την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2021.

@Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που είναι το gingham (ή picnic) print. Η γνωστή παρουσιάστρια φοράει το φόρεμά της με sneakers και γυαλιά ηλίου και δείχνει υπέροχη.

Διαβάστε ακόμα: Steal the Look: Η Fashion Editor του Faysbook αντιγράφει 5 looks της Φαίης- Οδηγός για να «ξεπατικώσεις» το στιλ της

Street Style: «Τσακώσαμε» στο δρόμο γνωστές Ελληνίδες- Τα casual looks τους τις πασχαλινές μέρες!

Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα πασχαλινά τους outfits μέσα στο σπίτι τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα