Η Φαίη έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού-Δείτε τη φωτογραφία

Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού, έτσι ώστε να μειωθούν τα κρούσματα του ιού και να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας.

Η Φαίη μας με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σήμερα έκανε το εμβόλιο κατά του ιού.

Κατά την αποχώρησή της από το εμβολιαστικό κέντρο, δημοσίευσε μέσω InstaStories μια σχετική φωτογραφία και αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε πως η Φαίη τον Μάρτιο του 2020 πέρασε κορονοϊό,

χωρίς να έχει συμπτώματα. Μάλιστα, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς βίωσε την όλη κατάσταση και ανέφερε: “Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω.

Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Δεν το ξέρεις… Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα τους το πω και πως θα το πω στα παιδιά μου”.

Διαβάστε ακόμη:

Maria Menounos: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της-“Ραγίζει καρδιές” η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο Δημήτρης Παλαιολόγου

Ήλιος: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 

Keywords
Τυχαία Θέματα