Γνωρίστε τη σχεδιάστρια Konstantia Kalli και κερδίστε 4 ζευγάρια φανταστικά χειροποίητα σκουλαρίκια!

Κορίτσια σήμερα θα σας μιλήσουμε για μια καινούργια σχεδιάστρια μόδας την Konstantia Kalli που ειδικεύεται στα αξεσουάρ. Θα την γνωρίσετε, μέσα από ερωτήσεις που της κάναμε, αλλά και θα πάρετε μέρος σε έναν διαγωνισμό με δώρο 4 φανταστικά χειροποίητα σκουλαρίκια που θα τα φοράτε συνεχώς αυτή τη σεζόν, σε όλες τις εμφανίσεις σας, καθημερινές και επίσημες.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα να φτιάξεις τη δική σου σειρά κοσμημάτων;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είχα πάθος με τα κοσμήματα. Θυμάμαι να περιεργάζομαι με τις ώρες τις λαμπερές καρφίτσες της γιαγιάς που

φύλαγε σε ένα μεταλλικό κουτί και να θαυμάζω τα αμέτρητα σκουλαρίκια της μαμάς. Το ταξίδι της δημιουργίας, ξεκίνησε για μένα όταν ένιωσα την ανάγκη να πειραματιστώ με διάφορα υλικά και να φτιάξω τα δικά μου one of a kind κοσμήματα και τσάντες, με τα οποία ασχολούμαι τα τελευταία 5 χρόνια.

Ποια είναι η έμπνευση για τις συλλογές σου;

Εμπνέομαι από παντού. Κάθε συλλογή μου είναι εμπνευσμένη από τις εποχές, τα χρώματα των ζαχαρωτών, τα trends της εποχής, τα σχήματα των λουλουδιών, τα ταξίδια μου, τον έρωτα, την ίδια τη γυναίκα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά;

Κορδόνια, δαντέλες, μέταλλα, χάντρες, υφάσματα, ,πολυμερικός πηλός, κέφι, μεράκι και πολύ φαντασία.

Ποια είναι τα must κοσμήματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 στη συλλογή της.

Για μένα must κοσμήματα για μια γυναίκα, είναι αυτά που της πάνε, την εκφράζουν και την κάνουν να νιώθει όμορφη. Τώρα, όσο αφορά τα κοσμήματα που θα φορεθούν την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν, οι επιλογές είναι πολλές. Κοσμήματα που παραπέμπουν σε αρχιτεκτονικά σχέδια, σκουλαρίκια που θυμίζουν πολυέλαιο, οτιδήποτε σε baroque ύφος, τεράστιοι κρίκοι σε διάφορες εκδοχές, πολύχρωμα μακριά σκουλαρίκια με χάντρες, κρόσσια και φούντες και γενικά κοσμήματα που αποπνέουν αύρα καλοκαιρινή.

Πόσο ρόλο παίζουν τα κοσμήματα σε μια εμφάνιση; Έχουν τη δύναμη να την απογειώσουν ή να την καταστρέψουν;

Για μένα τα κοσμήματα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μιας πετυχημένης και εντπωσιακής εμφάνισης. Μετά ακολουθούν τα παπούτσια. Ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν και το πιο απλό outfit σε άκρως εντυπωσιακό ενώ ένα λάθος κολιέ ή ένα αταίριαστο ζευγάρι σκουλαρίκια να καταστρέψουν και το πιο ακριβό και ξεχωριστό ένδυμα.

Ποια διάσημη ξεχωρίζεις για το στυλ της;

Από ξένες ξεχωρίζω την Rihanna και Blake Lively , οι οποίες κάθε φορά δίνουν και μια νέα υπόσταση στον όρο «Στυλ», ενώ από Ελληνίδες ξεχωρίζω την Fashion Blogger Ναταλία Γεωργαλά.

Από που μπορούμε να αγοράσουμε τα κοσμήματά σου;

Προς το παρόν μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες μου στο Facebook και Instragram αλλά σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και online παραγγελίες μέσω του Website μου, το οποίο προς το παρόν βρίσκεται υπό κατασκευή.

Facebook: Konstantia Kalli Handmade Accessories

Instagram: konstantiakalli_accessories

Website/e-shop: www.konstantiakalli.com

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε ένα από τα 4 φανταστικά χειροποίητα σκουλαρίκια που βλέπετε στη φωτογραφία -κολάζ που ακολουθεί,

συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας.

Φόρτωση…

Καλή επιτυχία σε όλες!

Keywords
Τυχαία Θέματα