Δεν μου έχει πει ποτέ “Σ΄αγαπώ”! Έχω ανάγκη να το ακούσω…

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Είμαι η Φιλίππα, είμαι 36 ετών και μένω στην Ελλάδα

τα τελευταία 14 χρόνια. Ζούσαμε στην Αυστραλία οικογενειακά, είμαι από Έλληνες γονείς οι οποίοι στα 21 μου θεώρησαν σωστό να με παντρέψουν. Ο γάμος ασφαλώς δεν κράτησε γιατί τα όνειρά μου ήταν άλλα. Από τότε είμαι πάρα πολύ διστακτική και προσεκτική στους δεσμούς μου. Γι΄αυτό και αυτά τα χρόνια που είμαι Ελλάδα έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις. Αυτή που έχω τώρα, είναι με έναν πολύ δύσκολο άνθρωπο, είναι Καθηγητής, δεν είναι εκδηλωτικός καθόλου αλλά πραγματικά με γοήτευσε όλο αυτό που έχει. Αυτό που με ζορίζει όμως, είναι ότι στα 2 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μου έχει πει ποτέ σ΄αγαπώ. Ασφαλώς και μου δείχνει όλα τα feelings του, αλλά δεν τα εκφράζει ποτέ. Έχω ανάγκη όμως να ακούσω το “σ΄αγαπώ” του….

Φιλίππα μου, καταρχάς χαίρομαι πολύ που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισες μικρή, έχεις ορθοποδήσει, έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα (τις λεπτομέρειες που γράφεις στο αρχικό σου μήνυμα, δεν τις δημοσιεύσαμε γιατί περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα δικά σου) και κυρίως χαίρομαι για την επικοινωνία μας. Μιλώντας για “επικοινωνία” θέλω να σου πω πως υπάρχουν πολλές μορφές της. Εσύ αποζητάς την “λεκτική”, θέλεις να ακούσεις ότι σε αγαπάει και το κατανοώ. Είναι έτσι η φύση του ανθρώπου. Και το καλοκαίρι νιώθουμε ότι έχει ζέστη, αλλά θέλουμε να ακούσουμε την ακριβή θερμοκρασία. Έτσι κι εσύ. Νιώθεις την αγάπη του, αλλά δεν…το ακούς. Φιλίππα μου δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο “δύσκολος” άνθρωπος σου-όπως τον περιγράφεις- δεν έχει μάθει να εκδηλώνει λεκτικά το συναίσθημά του.Μην εκβιάσεις να σου το πει. Ζήσε μαζί του όσα σου προσφέρει και είμαι σίγουρη πως όταν νιώσει έτοιμος θα κάνει την υπέρβασή του και θα τον ακούσεις να σου λέει ότι σε αγαπάει. Σημασία έχει όμως, ότι ήδη σε αγαπάει. Αυτό, να το κρατήσεις!

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα