Φλορίντα Πετρουτσέλι για Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ενημερώνει ότι θα σταματήσει από τα social media»

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε την απόφαση μέσα στο καλοκαίρι να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ανακοίνωσε στις 7 Αυγούστου στους διαδικτυακούς της φίλους πως θα κάνει μια μικρή παύση προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της.

1,5 μήνα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου, η γνωστή Influencer αποφάσισε να επιστρέψει, κάνοντας την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πέρασε

πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου. Μου λείψατε και γι’αυτό χαμογελώ», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της από το καλοκαίρι

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα μετά το τέλος της αποχής της

Μετά το break που έκανε από τα social media, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για την αποχή από τα social media, τα κιλά που πήρε μέσα στο καλοκαίρι αλλά και τα σχέδιά της.

«Χρειαζόμουν ξεκούραση και απείχα 1,5 μήνα από τα social media. Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια, έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο. Έχω πάρα πολλά “καρπούζια” κάτω από τη μασχάλη μου και δεν κυνηγάω κάτι στην τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι γλυκό και πολύ όμορφο, όμως δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει κάποιος να ενημερώνει ή να λέει ότι θα σταματήσει από τα social media γιατί θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της κι είναι κουρασμένη.

Όταν ακούς για γυναίκες με παιδιά που δουλεύουν 12 ώρες, κάνουν τόσα χιλιόμετρα καθημερινά, μου γυρίζει το μάτι όταν ακούω αυτό το πράγμα. Δε μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος ασχολείται από το πρωί που ξυπνάει με το κινητό. Τα έχει κάνει και η Χριστίνα αυτά».

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα