Γιορτινό μακιγιάζ χωρίς μαύρο eyeliner δεν γίνεται γι’ αυτό σας έχουμε τα καλύτερα

Το μαύρο eyeliner είναι cult προϊόν. Κάθε σεζόν υπάρχει ένα τουλάχιστον trend με eyeliner απλά αλλάζει ο τρόπος εφαρμογής. Cat eye, winged eyeliner ή smokey eye look χρειάζονται το σωστό ώστε να τα πετύχετε. Γνωρίζουμε πως έχετε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ή το κινητό σας  παρακολουθώντας tutorials

ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή. Και στη συνέχεια άλλες τόσες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σας.

Πέρα όμως από το σταθερό χέρι και την τεχνική οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας το σωστό μαύρο eyeliner. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε τα καλύτερα ever σύμφωνα πάντα με τους διάσημους make up artists.

Inglot AMC Eyeliner Gel: Ο Patrick Ta, make up artist της Adriana Lima και της Bella Hadid είναι γνωστός για τα συγκλονιστικά eye looks. Το αγαπημένο του eyeliner βρίσκεται σε μικρό, γυάλινο βαζάκι και το απλώνει με το ειδικό πινέλο. Μόνο με αυτό τον τρόπο ελέγχει την ποσότητα αλλά και το τέλειο wing.

Prestige Liquid Eyeliner Bottle in Black: Το αγαπημένο του Scott Barnes που επιμελείται τα looks της Jennifer Lopez. Είναι super οικονομικό αλλά τέλειο σύμφωνα με τον ειδικό. Μ’ αυτό δημιούργησε όλα τα make up της JLo στην ταινία Hustlers. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα απλώνει μικρή ποσότητα πάνω σε μια επιφάνεια από γυαλί και με το ειδικό πινέλο δημιουργεί το περίγραμμα που θέλει. Ναι. είναι ίσως το πιο έξυπνο tip που έχουμε μάθει μέχρι τώρα.

Sephora Collection Contour Eye Pencil 12-Hour Wear Waterproof, Back Lace: Ο Ariel Tejada,  make up artist των Kendall Jenner και Ashley Graham προτιμά το συγκεκριμένο αδιάβροχο, μολύβι ματιών. Έχει ματ φινίρισμα και μπορεί να κάνει τέλειο blending που σημαίνει πως δημιουργεί απίθανα “σβησίματα” ενώ το χρησιμοποιεί αντί για σκιά ματιών.

Kylie Cosmetics Kyliner, Black: Ο make up artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic το έχει πάντα στο βαλιτσάκι του ώστε να χαρίσει στη διάσημη πελάτισσα και φίλη του τα smoky eye looks που λατρεύει.  Παραμένει στη θέση του για ώρες ενώ απλώνετε με μεγάλη ευκολία.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αφαιρέσετε το glitter βερνίκι νυχιών χωρίς να τρίβετε για ώρες

Crystal nails: Το κατάλληλο look αν θέλετε super λάμψη τα φετινά Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα