Tips για super λαμπερό δέρμα μέσα στο Χειμώνα

Η θερμοκρασία είναι πλέον χαμηλή, η υγρασία αυξημένη και οι γιορτές πολύ κοντά. Η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι super λαμπερή αφού είναι ο μοναδικός τρόπος να δείχνει υγιής. Επίσης αν το δέρμα σας έχει φυσική λάμψη το μακιγιάζ ακόμη κι αν είναι διακριτικό και nude, δείχνει υπέροχο.

Οι ειδικοί επιμένουν πως η λάμψη δημιουργείται αν ακολουθείτε τις συμβουλές τους που έχουν να κάνουν με την περιποίηση και όχι τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ. Όσο highlighter κι αν απλώσετε δεν πρόκειται να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 5 Δεκ, 2019 στις 5:29 πμ PST

Δείτε λοιπόν τα σημαντικότερα βήματα:

Σωστή ενυδάτωση: Ποτέ, μην παρακάμπτετε το συγκεκριμένο βήμα περιποίησης, ειδικά το χειμώνα, ακόμη κι αν δεν βγείτε από το σπίτι. Μια πλούσια και σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι ευκολότερο να λάμψει. Επίσης καλό είναι αμέσως μετά την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας να κάνετε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις ώστε να ενισχύσετε τη φυσική του, εσωτερική λάμψη. Να είστε γενναιόδωρες με την ποσότητα και μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού.

Πρέπει να μάθετε πότε είναι σωστό να ενυδατώνετε την επιδερμίδα: Η καλύτερη στιγμή είναι αμέσως μετά το ντους κι ενώ η επιδερμίδα είναι ακόμη νωπή. Οι πόροι έχουν ανοίξει και είναι έτοιμοι να δεχτούν το ενυδατικό προϊόν. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν τα συστατικά και το δέρμα αποκτά την εσωτερική λάμψη που θέλετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 16 Νοέ, 2019 στις 5:24 μμ PST

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πούδρες: Η συγκεκριμένη υφή κάνει το δέρμα να δείχνει θαμπό και άτονο. Επιλέξτε φον ντε τεν ή compact με πλούσια ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση τους τα οποία καλύπτουν τυχόν ατέλειες και αφήνουν ένα βελούδινο αλλά όχι ματ φινίρισμα.

Το σωστό primer: Σας έχουμε τονίσει πως είναι το προϊόν που βοηθά να παραμείνει το μακιγιάζ αναλλοίωτο για ώρες. Παράλληλα, αν επιλέξετε ένα με shimmer θα έχετε διπλό όφελος. Λάμψη και σταθερότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 2 Οκτ, 2019 στις 3:06 πμ PDT

Απλώστε φον ντε τεν και highlighter με το σωστό εργαλείο: Για φυσικό και λαμπερό εφέ θα πρέπει και τα δύο προϊόντα να έχουν ρευστή υφή. Θα τα εφαρμόσετε με το αγαπημένο  beauty blender που πρέπει να είναι νωπό. Είναι ο μοναδικός τρόπος να δείχνει η επιδερμίδα σας δροσερή και φρέσκια.

Διαβάστε ακόμη:

Το σωστό προϊόν φρυδιών για κάθε περίπτωση

Δείτε πως θα αφαιρέσετε το glitter βερνίκι νυχιών χωρίς να τρίβετε για ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα