Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor (7/6), ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανατρεπτική ανακοίνωση στους παίκτες των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τους είπε ότι  από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει η ατομική ασυλία και ότι τα αγωνίσματα για την ασυλία θα είναι τρία.

«Πριν περάσουμε στην περιγραφή του πρώτου αγώνα ασυλίας, να σας κάνω μία ανακοίνωση. Πλέον δεν υπάρχει ατομική ασυλία. Οι αγώνες για την ασυλία θα εξελιχθούν ως εξής: Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας. Επομένως, τρία αντίστοιχα συμβούλια από

τα οποία θα βγουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι. Και λέω τουλάχιστον γιατί μπορεί να υπάρξει κάποια ισοψηφία. Δεν θα έχουμε αγώνα ατομικής ασυλίας», είπε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.

Χτες (6/6), οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι οι Κόκκινοι έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση για δέκατη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε τη νίκη στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας παίρνουν οι Κόκκινοι.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης: 

Χρήστος Χολίδης: Συγκλονίζει για τον πατέρα του -«Έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό»

Μαρίνα Σάττι: Η εξομολόγηση για τα αρνητικά σχόλια -«Με πλήγωναν, νόμιζα ότι ήταν αλήθεια…»

Γιωρίκας Πιλίδης για την «έκρηξή» του στον αέρα του Mega: «Μου την είχαν στημένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα