Street Fashion: Μπαλαρίνες, βερμούδες και baggy jeans στο προσκήνιο της μόδας

Η καρδιά του στιλ χτυπάει στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας και εκεί τρέχουμε για να πάρουμε έμπνευση και να δούμε ποιες τάσεις κυριαρχούν αυτόν τον καιρό. Γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα μας δείχνουν τα αγαπημένα τους trends και μας δίνουν ιδέες που μπορούμε εύκολα να ακολουθήσουμε. Ποια είναι τα key pieces στα οποία αξίζει να επενδύσουμε αυτή τη σεζόν;

#1. Βερμούδα + Loafers

Ο συνδυασμός που δε θέλουμε να λείπει από την ντουλάπα μας αυτή τη σεζόν είναι η βερμούδα και τα loafers. Ταίριαξέ τα μεταξύ τους, όπως κάνει η influencer

της φωτογραφίας, και είσαι έτοιμη για μια super cool και casual εμφάνιση.

#2. Cargo jeans + Crop leather jacket

Τα cargo παντελόνια είναι μια από τις top τάσεις της μόδας και αυτή την άνοιξη δείχνουμε την αδυναμία μας στα cargo denim που συνδυάζουμε με crop jackets.

#3. Μάξι φούστα + sneakers

Oι μάξι φούστες παραμένουν στην κορυφή της λίστας με τα top trends και όχι άδικα. Φόρεσέ τις με sneakers και t-shirts για ένα χαλαρό look που μπορείς να υιοθετήσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#4. Koλάν + oversized καπαρντίνα

Η Kaia Gerber μας έχει πείσει πλέον πως πρέπει να προσθέσουμε αρκετά κολάν στην γκαρνταρόμπα μας. Πώς θα το φορέσεις; Με φούτερ ή πουλοβεράκια και από πάνω μια μακριά και άνετη καπαρντίνα.

#5. Tailored παντελόνι + μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες έχουν έρθει και πάλι στο προσκήνιο και πολύ χαιρόμαστε με αυτά τα νέα καθώς μας χαρίζουν άνεση αλλά και στιλ. Ταίριαξέ τις με ένα tailored παντελόνι και ένα σακάκι και είσαι έτοιμη.

#6. Baggy jeans + off-the-shoulder top + μπαλαρίνες

Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις τις μπαλαρίνες σου με ένα baggy τζιν παντελόνι και ένα off-the-shoulder top.

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα