Γιώργος Ταλάντσεβ: Οι νέες δηλώσεις για τη διάρρηξη στο σπίτι του -«Δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν»

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ την περασμένη εβδομάδα. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» έζησε μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια, αφού άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν όσο εκείνος βρισκόταν στη Μυτιλήνη και απολάμβανε τις διακοπές του. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πριν από δύο ημέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Έλειπα στη Μυτιλήνη

για μία εβδομάδα και μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα: λεφτά, χρυσαφικά, ρούχα, ό,τι μπορούσαν να πάρουν.

Επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι θα πάτε διακοπές, προσέχετε να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε και να προσέχετε τι ανεβάζετε στα social media όσον αφορά στο σπίτι σας.

Προσέχετε κι αν σας παρακολουθούν. Ακούω ότι συμβαίνει συχνά αυτό το πράγμα. Προσέχετε», ανέφερε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στο βίντεο που δημοσίευσε προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους τι συνέβη.

Οι νέες δηλώσεις για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του

Το πρωί της Δευτέρας 31/7, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για το δυσάρεστο γεγονός.

«Παιδιά, προσέξτε τι ανεβάζετε στα social media όσον αναφορά το σπίτι σας και τους χώρους σας γενικά, γιατί δυστυχώς πλέον παρακολουθούμαστε από παντού. Τα social media δίνουν την ευχέρεια σε αυτούς τους ανθρώπους που κλέβουν, να τους κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη», ανέφερε αρχικά.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Επειδή μπαίνει και Αύγουστος, προσέξτε λίγο και τις πόρτες σας και τι αφήνετε μέσα στο σπίτι, αν έχετε και πολλά μετρητά, γιατί εγώ είχα και κάποια χρήματα και δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν, ήξεραν ακριβώς πού είναι».

«Πρόσφατα μετακόμισα πίσω στους δικούς μου. Η μάνα μου έφυγε για την Εύβοια και ο πατέρας μου είχε βγάλει για 20 λεπτά βόλτα τον σκύλο», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Γη της Ελιάς: Επεισοδιακός χωρισμός για Δήμητρα και Ορέστη – Ο νέος άνδρας στη ζωή της

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα