Γιώργος Σουξές: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτές τις περιόδους, υπήρξαν και δεν τις ξεχνώ»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Γιώργο Μουλά παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις οικονομικές δυσκολίες, στο άγχος και στις κλίκες.

Σε κλίκες μπήκατε;

Και να ήθελα δεν μπορούσα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Πιστεύω στην αξία των ανθρώπων. Δεν ξέρω τι είναι κλίκες. Πιθανώς θα αναφερόμουν σε κάποιες φιλίες οπού οι φίλοι διευκολύνουν ο ένας τον άλλο. Αλλά και πάλι δεν είμαι

σίγουρος. Δεν είχα την τύχη η την ατυχία. Δεν ξέρω.

Το άγχος κυριαρχεί ιδιαίτερα στους νέους. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος με διαρκές άγχος και έγνοιες να ζήσει μια ανέμελη ζωή; Μήπως είναι ουτοπικό να ζεις χωρίς στρες;

Χρειάζεται κόπος όταν είσαι νέος για να αποκτήσεις όσο περισσότερα εφόδια γίνεται. Έτσι κάποια στιγμή ίσως μπορέσεις να απολαύσεις μερικά χρόνια ανεμελιάς. Όμως ακόμη και τότε οι άνθρωποι συνήθως παρασύρονται από την απληστία και δεν σταματούν. Χάνεται η ζωή τους. Όσον αφορά τώρα τους νέους, δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου οι προηγούμενοι με τις επιλογές τους, ώστε να έχουν μια πιο εύκολη ζωή. Και σταματώ εδώ γιατί αυτή η κουβέντα δεν έχει τέλος.

Οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίσατε στην πορεία σας; Μιλήστε μου και για την πιο δύσκολη. Υπήρξε;

Φυσικά και αντιμετώπισα. Και πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτές τις περιόδους. Όμως υπήρξαν και δεν τις ξεχνώ. Τις κουβαλάω μέσα μου και αυτό με κάνει προσεκτικό στις επιλογές και τις αποφάσεις μου.

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η νέα φωτογραφία με την νεογέννητη κόρης της και το σχόλιό της -«Φαίνεται πολύ παρτάκιας»

«Είναι δυνατόν να βάζουν την Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάσει το “My Style Rocks”;»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βγήκε στα χιόνια με ψηλοτάκουνα και έφαγε… τούμπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα