Πάνος Μιχαλόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή του στην τηλεόραση

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής (3/2), η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού μας» ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και να εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα Ηθών», που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει ότι θα επιστρέψει

στην τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το χρηματοκιβώτιο Μιχαλόπουλος έκλεισε».

«Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής:

Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλά όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».

Σήμερα (7/2), η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ πως χτες είχε είχε μια επικοινωνία με τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος θα σκηνοθετήσει τη συγκεκριμένη σειρά.

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του», είπε έκπληκτος ο σκηνοθέτης στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη», ανέφερε επίσης  η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Ο 40χρονος Dj «λύνει» τη σιωπή του – «Όσα λένε, είναι ψέματα»

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για «Μπάρμπαρα»: Επικαιροποίηση για τα καιρικά φαινόμενα

«Είναι δυνατόν να βάζουν την Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάσει το “My Style Rocks”;»

Keywords
Τυχαία Θέματα