Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η ονοματοδοσία στην κόρη του και το σύμφωνο συμβίωσης

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή του, αναλαμβάνοντας τον σπουδαιότερο ρόλο του, αυτόν του πατέρα. Ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει αυτό τον τομέα της ζωής του μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας και έτσι οι εμφανίσεις με τη σύντροφό του είναι ελάχιστες, ενώ οι αναφορές σε συνεντεύξεις του σπάνιες.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που

επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, μετά την περσινή επιτυχία. Ο ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του.

Μέσα στο 2022 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, γεγονός βέβαια που κράτησε επτασφράγιστο μυστικό. Ο ίδιος απολαμβάνει αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα για την 17 μηνών κόρη του, η οποία έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της και έτσι λέγεται Αναστασία.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλάει για την επτά μηνών κόρη του

«Νέος μπαμπάς. Είναι 17 μηνών η κόρη μου. Μας τρέχει λίγο στο σπίτι. Είναι πολύ ενεργητική, δεν μπορείς να την αφήσεις. Έγινα μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία, έτσι θεωρώ και εγώ. Υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι είναι καλύτερα σε αυτή την ηλικία, είσαι πιο ώριμος, βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα…

Νομίζω για τον κάθε άνθρωπο έρχεται η ώρα του, για μένα ήταν τώρα. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία, τη λένε Αναστασία. Έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της. Με τη σύντροφό μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Σχετικά με το γεγονός ότι κατάφερε να διαφυλάξει τόσα χρόνια την προσωπική ζωή του από τη δημοσιότητα, ο ηθοποιός δήλωσε: «Χαίρομαι που δεν βρίσκετε τίποτα για εμένα στο διαδίκτυο. Δεν μου αρέσει αυτή η τροφή στον τύπο. Ικανοποιεί μια περιέργεια και ένα κουτσομπολιό που φέρει την ιδιωτικότητα σου στη δημοσιότητα και αυτό δεν μου αρέσει».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φουρέιρα: Στα γυρίσματα του video clip με τον έξι μηνών γιο της

Φώτης Σεργουλόπουλος για Βαγγέλη Κακουριώτη: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα είχαν πάρει τον θαμώνα σηκωτό»

Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί η ανάρτηση για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα