Γιώργος Περρής για το coming out: «Με έπιασαν τα κλάματα την ημέρα που κυκλοφόρησε η συνέντευξη»

Ο Γιώργος Περρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για το coming out. Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ενώ αποκάλυψε πώς ένιωσε, όταν έδωσε την πρώτη συνέντευξή του.

«Είχα καιρό στο μυαλό μου να μιλήσω για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Το σκεφτόμουν περίπου δύο χρόνια. Ήρθα, λοιπόν, η ευκαιρία μέσα από το People. Η συνέντευξη έγινε με αφορμή τον νέο μου δίσκο και αποφασίσαμε να το πω εκεί, ώστε να περάσω ένα μήνυμα στον

κόσμο, αυτός ήταν ο στόχος μου. Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ αυτό που είμαι», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Περρής.

«Στη δική μου τη γενιά δεν υπήρχε ένα πρότυπο που να μιλάει ανοιχτά γι’ αυτά τα πράγματα. Δεν υπήρχε καμία διαφήμιση και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι μόνος σου…», πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Περρής εξομολογήθηκε και πώς ένιωσε, όταν η συνέντευξή του έκανε τον γύρο του διαδικτύου: «Και τώρα που σας μιλάω είμαι σε άβολη θέση, μέσα που υπάρχει ένα μέρος που είναι άβολο αυτό. Το κάνω για να μην είναι άβολο για άλλους αλλά και για να το αποδεχτώ εγώ. Όταν έδωσα τη συνέντευξη αισθανόμουν πολύ άβολα, μετά το ξέχασα. Τη συνέντευξη την έδωσα 2-3 μήνες πριν κυκλοφορήσει. Όταν έβλεπα να μου έρχονται ειδοποιήσεις από όλες τις χώρες με έπιασε ένας πανικός, σκεφτόμουν “τι έκανα τώρα;”. Είδα και κάποια άσχημα σχόλια, τα οποία δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Εκείνη την ημέρα με έπιασαν τα κλάματα και ήρθαν οι μουσικοί μου και με πήραν αγκαλιά. Μετά είπα “τέλος”!».

Διαβάστε ακόμα:

 Αφροδίτη Γραμμέλη: «Υπάρχουν 2-3 στην τηλεόραση, για τους οποίους αρνούμαι να γράψω»

 Γιώργος Τράγκας: Ύποπτη για τέσσερα κακουργήματα η σύζυγός του

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Πιάστηκε στα χέρια με πρώην του Μάνου Δασκαλάκη – «Ήρθε η αστυνομία για να τις χωρίσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα