Σπύρος Μαρτίκας: Αγκαλιά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media. Ο επιχειρηματίας αποτελεί έναν από τους παίκτες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού με τον χαρακτήρα και τις τοποθετήσεις του.

Μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε για έξι μήνες στο reality επιβίωσης, ζώντας πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Για ένα από τα θέματα που είχε

συζητηθεί έντονα, ήταν η σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δυο τους φαίνεται πως υπήρξαν ζευγάρι για ένα σύντομο διάστημα, ωστόσο οι συμπαίκτες τους υποστήριζαν ότι προσποιούνται ότι είναι μαζί για λόγους στρατηγικής. Στην πρώτη ανάρτηση, λοιπόν, ο Σπύρος Μαρτίκας επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα στον στίβο μάχης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Martikas (@spirosmartikas)

«Η διαχείρηση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου! Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου!!», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει! Περιμένω πως και πως την αγκαλιά σου…», ήταν η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: «Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Fuerte τη Μαρία μας»

 «Η Μαριάννα Κιμούλη είναι ένα παιδί με ήθος, δεν έχει σχέση με τη συμπεριφορά του πατέρα της»

 Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εντοπίζει τον Δημήτρη νεκρό -Ο Στάθης μαθαίνει πως…

Keywords
Τυχαία Θέματα