Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές με την εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη περιμένουν το πρώτο παιδί τους! Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, γεγονός που ανακοίνωσε δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να γνωρίζει εδώ και αρκετούς μήνες το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο θέλησε να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού να μαρτυρά τι πρόκειται να συμβεί σε λίγους μήνες.

Η Δανάη Μιχαλάκη όλο αυτό το διάστημα ήταν προσεχτική στις αναρτήσεις της στα social media, μιας και ήθελε να κάνει την αποκάλυψη ανήμερα των γενεθλίων της και της δεύτερη επετείου του γάμου της. Το όμορφο ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση – ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

 Ο Γιώργος Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις διακοπές με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μάλιστα, μία ημέρα πριν από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, ο μέλλων πατέρας είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

«Σαμερί-ζωντας με το κορίτσι που αγαπώ», σημείωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη δημοσίευσή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Παπαγεωργιου (@papageorgiou_g81)

Διαβάστε ακόμα:

Ελισάβετ Σπανού ξεσπά για το Survivor: «Ένα τηλεοπτικό προϊόν που μάλλον ξεφτιλίστηκε»

 Ελεονώρα Μελέτη: Η καρμική ιστορία πίσω από το τατουάζ στο χέρι της

 Τατιάνα Στεφανίδου: Ερωτευμένη με την Κέρκυρα – Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα