Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου και ο λόγος που καθυστερούν να παντρευτούν

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βάφτισαν το Σάββατο το απόγευμα (27/8) τον δεύτερο γιο τους!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης μέσα σε ένα κτήμα της Ανατολικής Αττικής και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ιορδάνης, από τον πεθερό του τραγουδιστή. Οι νονές του μικρού ήταν οι δυο καλές φίλες του ζευγαριού, Κάλια και Μύρια.

Δείτε ΕΔΩ το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του Ιορδάνη!

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ο Πάνος Παπαδόπουλος,

όπου συνάντησαν τους περήφανους γονείς, οι οποίοι μίλησαν -μεταξύ άλλων- για τον νεοφώτιστο αλλά και το πότε έχουν σκοπό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ήταν ακόμα μία ξεχωριστή ημέρα, αλλά με βλέπετε πώς είμαι ντυμένη. Επειδή δεν με παντρεύεται, λέω κάθε φορά ότι θα κάνω το πάρτι σαν να είναι γάμος. Αυτό θα γίνεται, θα ντύνομαι σαν νύφη», δήλωσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε ότι «της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κουσουλός: Το μήνυμά του για την επιχείρηση σύλληψής του -«Αντί για όλους αυτούς, ψάχνουν εμένα…»

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

Τζούλια Νόβα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της -«Δεν έχουμε επαφές…»

Keywords
Τυχαία Θέματα