Μαρία Αναστασοπούλου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

Η Μαρία Αναστασοπούλου εντάχθηκε στο δυναμικό του ANT1 και έτσι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βλέπουμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Μετά από πολλά χρόνια, η δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και να κάνει το επόμενο βήμα στη τηλεοπτική της διαδρομή.

Τα τελευταία χρόνια, η γνωστή δημοσιογράφος είναι σε σχέση με τον διευθυντή των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ,

Γιάννη Κολοκυθά. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ωραία και ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο της ενημέρωσης και όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε πει για τη σχέση τους: «Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού: 

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της -«Δεν έχουμε επαφές…»

Vegan μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο του 18 μηνών γιου της από ασιτία

Charlbi Dean Kriek: Πέθανε αιφνίδια η 32χρονη ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα