Γιώργος Παπαδάκης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου on air -«Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας όμως τα πράγματα ξέφυγαν και ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε τον δικηγόρο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου στο παρελθόν έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας διάφορες αιχμές.

Ακολουθεί αναλυτικά ο διάλογός τους:

«Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω».

«Τι

λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός».

«Είστε ένοχος ή αθώος;»

«Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου».

«Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές».

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε! Κόφτε τον», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και αφού κόπηκε η σύνδεση πέραν σε διαφημίσεις.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

Να σας ενημερώσουμε πως αμέσως μετά την επιστροφή από τις διαφημίσει ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Μια ματιά ακόμα:

 Survivor: Ο Κατσαούνης «καρφώνει» τον Σοϊλέδη – «Δεν με εντυπωσίασε, έχει αρχηγικές τάσεις»

 Γιώργος Καπουτζίδης: «Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζούνε πίσω από μια διαχωριστική γραμμή»

 «Προβληματίστηκα όταν έμαθα ότι θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα