Γιώργος Λιανός: Τα σχόλια για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και η αλλαγή που θα δούμε στο Survivor!

Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, καθώς εμφανίστηκε μέσω Skype ο Γιώργος Λιανός και μίλησε για τις εξελίξεις του Survivor. 

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες που βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι.

“Είμαι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για τον Τριαντάφυλλο, επομένως ήθελα να βγω αποκλειστικά σε σένα. Και έχω και χειρότερες ιδέες για μεγαλύτερο πρόβλημα. Κοίταξε, περίμενα να φύγει ο Τριαντάφυλλος,

γιατί υπάρχει μια ψυχολογία κοινού που λέει όταν ένας παίκτης μένει πολλές φορές μέσα λέει “Ok, έχει κόσμο να τον ψηφίσει”. Αυτό που με ρώταγε συνέχεια ο Τριαντάφυλλος ήταν πότε θα βγει έξω να κάνει live.

Οι παίκτες ζουν, είναι καλά, τους είδα χθες, κάναμε και ένα αγώνισμα. Έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μικρή ευθεία. Η μόνη αλλαγή που θα γίνει τώρα είναι ότι θα είναι μικτό, δηλαδή θα παίζουν και αγόρια και κορίτσια, και πλέον θα είναι καθαρά ατομικό, δηλαδή δεν θα υπάρχει ψηφοφορία όλων των Survivors. Θα έρχονται στο συμβούλιο και θα δείχνουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση.”, είπε ο Γιώργος Λιανός. 

Για τον τελικό του Survivor, ο παρουσιαστής δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: “Εμείς έχουμε λίγες εβδομάδες, οι οποίες μετρούνται στο ένα χέρι. Υπάρχει πλάνο”.

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το ριάλιτι, τόνισε: “εν ξέρω, υπάρχει μια θετική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο λόγο έχουν τα κανάλια και η παραγωγή, δηλαδή, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Μετά από τριάντα χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, βλέπω ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός”

Νίκος Μουτσινάς: Επική φάρσα στον αέρα από Ζέτα Μακρυπούλια και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα