Αν αγαπάς το γιασεμί, πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις αυτό το νέο άρωμα!

Ντελικάτο και αισθησιακό μαζί, το γιασεμί είναι από τα πιο δημοφιλή λευκά λουλούδια, τόσο ευέλικτο που μπορεί να πρωταγωνιστεί από το πιο αέρινο, δροσερό άρωμα μέχρι το πιο dark, sexy ελιξίριο.

Το Jasmin D’Eau, το νέο άρωμα του Maison Lancome, είναι μια δημιουργία του σπουδαίου αρωματοποιού Olivier Cresp, που περιστρέφεται γύρω από το γιασεμί και αναδεικνύει διαφορετικές όψεις του χαρακτήρα του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Στο άνοιγμα, τσάι περγαμόντου, ζουμερό λευκό ροδάκινο και άνθη δαμασκηνιάς προετοιμάζουν με την

αέρινη φρεσκάδα τους το έδαφος για να αναδυθεί η καρδιά από μια τριλογία γιασεμιού –absolute γιασεμιού Grandiflorum, “ορυκτό” γιασεμί και τσάι γιασεμιού- ενώ στη βάση συναντάμε πατσουλί, musk και ambrox – ένα άρωμα που διαχειρίζεται και αναδεικνύει το γιασεμί με μοναδική μαεστρία!

Το Jasmin D’Eau ανήκει στην πολυτελή οικογένεια αρωμάτων του Maison Lancôme, μια συλλογή που τιμά τον ιδρυτή του οίκου και αρωματοποιό, Armand Petitjean, ο οποίος είχε πάθος για τις ευγενείς εσάνς και τα πλούσια absolutes ενώ εμπνέεται και από το γαλλικό art of living. Μικρό έργο τέχνης και το γυάλινο μπουκάλι του αρώματος που ακολουθεί την luxurius αισθητική της συγκεκριμένης συλλογής, με χρυσή μεταλλική laser cut όψη, που απεικονίζει το βασικό συστατικό του αρώματος, το γιασεμί.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Μακραίνει τα μαλλιά το ρυζόνερο;

Η Kylie Jenner λανσάρει τη δική της παιδική σειρά καλλυντικών!

Ψάχνεις το μυστικό για την τέλεια selfie; Η Camila Coelho αποκάλυψε το δικό της

Keywords
Τυχαία Θέματα