Γιώργος Λιάγκας για Eurovision: «Θα πάει άπατο το τραγούδι μας! Να μην πω τι παίρνουμε, αυτό θα πάρουμε και φέτος»

Η  τελευταία πρόβα του Βίκτωρα Βερνίκου στη σκηνή της Eurovision προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (9/5) στο «Πρω1νό» του ANT1.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψή του για τη συμμετοχή της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό, λέγοντας πως θεώρει απίστευτο να περάσει το εν λόγω

τραγούδι στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

«Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision;

Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision», πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους τον γνώρισα»

Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»

Μελίνα Μακρή: Η εξομολόγηση για τον επιλόχειο θυμό -«Θύμωνα με το παιδί μου, με τον σύζυγό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα