Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά για το «φιλί» Μάστορα – Βανδή στη σκηνή -«Γίνεται κάθε φορά το ίδιο»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή, λόγω  ενός βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο ο πρώτος φαινόταν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την γνωστή τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή. Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν οι δυο τους φιλιόντουσαν πάνω στη σκηνή.

Όπως ήταν επόμενο, το βίντεο αναπαράχθηκε στα sites και τις τηλεοπτικές εκπομπές, με αποτέλεσμα να γίνει viral

και να προκαλέσει αντιδράσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας (8/5), η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έδωσε το παρών σε event γνωστής εταιρείας ρούχων και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μέσα σ’ όλα, η πρώην παίκτρια του «GNTM» μίλησε για τον σύντροφό της και το στιγμιότυπο ανάμεσα σε εκείνον και τη Δέσποινα Βανδή.

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο δικό του μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου. Μου αρέσει πάρα πολύ. Εντάξει, ζηλεύω», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όσο για το στιγμιότυπο ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και στον Χρήστο Μάστορα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είπε: «Όχι ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν. Το show το έχω δει τόσες φορές, γίνεται κάθε φορά το ίδιο. Καμία σχέση με αυτό που είπαν».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Παυλίδου: Αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη -Το ποσό που ζητάει η ηθοποιός

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το reality επιβίωσης

Νίκος Γκέλια: «Για κάποιους εξακολουθείς στην Ελλάδα να είσαι Αλβανός»

Keywords
Τυχαία Θέματα