Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση της συζύγου του, όταν φίλησε στο στόμα την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Το γοητευτικό μοντέλο μπορεί καθημερινά να περιστρέφεται από θελκτικές παρουσίες λόγω της δουλειάς του, όμως εκείνος έχει μάτια μόνο για την κούκλα σύζυγό του.

Η κάμερα της εκπομπής του Πρω1νού με τον Γρηγόρη Μπάκα συνάντησε τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφέλα Ψαρρού στο αυτοκίνητό τους και εκείνοι απάντησαν στις ερωτήσεις του. Με αφορμή τα φιλιά στο στόμα που αντάλλαξαν ο Γιώργος Καράβας με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

στο πλαίσιο της φωτογράφισης για το GNTM, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Ραφαέλα Ψαρρού πώς αντέδρασε.

Τότε, ο Γιώργος Καράβας πήρε τον λόγο και απάντησε: «Στη δουλειά μας αυτά γίνονται καθημερινά. Έχει τύχει αρκετές φορές», με τη Ραφαέλα Ψαρρού να προσθέτει: «Έχει ξανατύχει, γιατί νομίζεις ότι δεν έχει ξανατύχει; Δεν έχω ζηλέψει ποτέ τον Γιώργο».

Σε αντίθεση με την όμορφη επιχειρηματία που δεν ζηλεύει, ο coach του GNTM έχει εξομολογηθεί πολλές φορές δημόσια ότι ζηλεύει τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι έχει ψάξει και το κινητό της.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τον φετινό κύκλο του GNTM, αναφέροντας: «Είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι φέτος. Πέρυσι τα πράγματα ήταν πιο ευδιάκριτα. Φέτος νομίζω είναι 50-50. Φέτος έχουμε πολύ δυνατές κοπέλες, ενώ πέρυσι οι κοπέλες υστερούσαν σε σχέση με τα αγόρια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι μπηχτές του Μουτσινά και η αντίδρασή της για το διήμερο στο Ναύπλιο με τον σύντροφό της

Σασμός – Spoiler: Η αποκάλυψη της γιαγιάς Ειρήνης για τη βεντέτα και το σκοτεινό παρελθόν θα σοκάρει

Γιώργος Γεροντιδάκης: Όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Keywords
Τυχαία Θέματα