Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 07/10

To λευκό είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις της Φαίης μας. Η ίδια λατρεύει αυτό το χρώμα και το φοράει τακτικά στην καθημερινότητά της εντός και εκτός εκπομπής. Και σήμερα, στο Πρω1νό, η Φαίη εμπιστεύτηκε το λευκό χρώμα και συγκεκριμένα είπε την καλημέρα της στους τηλεθεατές υιοθετώντας ένα total white look.

Η Φαίη επέλεξε για σήμερα ένα λευκό παντελόνι που συνδύασε τέλεια με λευκό crop top και ένα ζευγάρι μυτερές λευκές μπότες με μαύρες λεπτομέρειες.

Η

Φαίη μας συνδύασε το υπέροχο σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα, όπως προστάζει η μόδα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε ιδανικά με απαλό μακιγιάζ.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε παλ ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε ένα πολύ ωραίο girly look με κοτσιδάκια που έχουν επιστρέψει φέτος στη μόδα και πολύ θα θέλαμε να τα δοκιμάσουμε κι εμείς τις επόμενες μέρες. Τι πρέπει να κάνεις; Απλά δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά σου και πιάσει δύο μικρά κοτσιδάκια δεξιά και αριστερά ψηλά στο κεφάλι αφήνοντας μερικά τσουλουφάκια μπροστά όπως θα δεις και στο look της Φαίης.

Το Beauty Tip της Ημέρας: Δοκίμασε κι εσύ girly χτενίσματα που θα απογειώσουν το στιλ σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μοναδικές statement εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 06/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα