Γιώργος Γιαννιάς: Η ανάρτηση για την κηδεία του πατέρα του -Πότε και που θα γίνει

Το απόγευμα της Τετάρτης 13/9 ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έφυγε από  τη ζωή ο πατέρας του σε ηλικία 77 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον μπαμπά του με ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο «ραγίζει» καρδιές.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά

«Μεγάλε μου και τεράστιε ανθρωπε μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη,μακάρι να εχουν και αλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα… πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα

έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! ..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα..

Πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή οτι δε θα την έβγαζες , όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα..

Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε… δάσκαλε μου, δυναμή μου, στήριγμά μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο… Θα’ σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεο…. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ
Εγώ η μανούλα μας ο Τσαμπίκος μας και η Σεβούλα μας.

Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Γιαννιάς.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του πατέρα του Γιώργου Γιαννιά

Το απόγευμα  της Πέμπτης 14/9, ο Γιώργος Γιαννιάς ενημέρωσε μέσα από το προφίλ του στο Facebook πως η κηδεία του πατέρα του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στη Ρόδο.

«Σάββατο 16/9 στις 13:00 αποχαιρετούμε τον έναν, τον μεγάλο, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο τον άρχοντά μας στη Ρόδο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Γιαννιάς.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή του: 

Διαβάστε ακόμα:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία στην Παναγία της Τήνου

Φαίη: Οι αποκαλύψεις για τη γέννηση του μωρού των Μουζουράκη – Κόζαρη

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ουγγαρέζος δεν μου κάνει τίποτα, είμαστε σαν φίλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα