Ανθή Βούλγαρη για τις πλημμύρες: «Oι δικοί μου έχουν ακόμα μπιτόνια με νερό»

Η Ανθή Βούλγαρη είναι συγκλονισμένη με τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, αφού η ίδια κατάγεται από τον Βόλο που έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τη δημοσιογράφο, με εκείνη να μιλά για την γενέτειρά της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί αυτές τις μέρες. Παράλληλα, σχολίασε και την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή του Alpha

«Πολύ καλά ξεκίνησε η σεζόν αλλά με πολύ κακές ειδήσεις.

Στα χωριά μου έχουν χαλάσει οι δρόμοι, έχει μπει νερό στα σπίτια, οι δικοί μου είναι ακόμα με τα μπιτόνια με το νερό.

Πονάει η ψυχή μου κάθε φορά που μιλάω γι’ αυτό και κάθε φορά που βλέπω τις εικόνες. Δεν είναι μόνο το τι περνάνε οι δικοί μου, το περνάει όλος ο κόσμος. Είναι η καταστροφή που έχει συντελεστεί και οι άνθρωποι που έχουν χαθεί», εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη για τις καταστροφές στον Βόλο.

Όσο για την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης της επομπής που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, είπε: «To 05:00 ήταν κάτι που γνωρίζαμε ότι έτσι θα είναι, το κάναμε πολλά χρόνια με τον Ιορδάνη. Ήμασταν 06:00 μέχρι να ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα, τώρα μπήκε και η Ελεονώρα στη δική της ώρα, οπότε προχωράμε έτσι. Δεν μας επηρεάζει κάπου αυτό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία στην Παναγία της Τήνου

Φαίη: Οι αποκαλύψεις για τη γέννηση του μωρού των Μουζουράκη – Κόζαρη

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ουγγαρέζος δεν μου κάνει τίποτα, είμαστε σαν φίλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα