Γιώργος Γεροντιδάκης για Άγριες Μέλισσες: «Πραγματικά στεναχωρήθηκα…»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά στην κουβέντα τους η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» είχε την τιμητική του.

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εξαιρετική σκηνή που έκαναν με το Θανάση Κουρλαμπά με το βίαιο θάνατο του Κλεομένη.

«Μιλάμε για μια σκηνή πολύ ιδιαίτερη. Ίσως από τις πιο περίεργες που έχω ζήσει στη δουλειά», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνέλαβαν

σε αυτή.

«Έχω δει αυτή τη σκηνή περισσότερες φορές από κάθε άλλη που έχω κάνει. Μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, «μα γιατί;». Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. Όταν γράφτηκε το τέλος του.

Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, «έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα… Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και εγω ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος», εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή για αυτή την ιδιαίτερη σκηνή:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την σύζυγό του και η εξομολόγηση

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά»

Αλεξάνδρα Ούστα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννηση του γιου της και η απόφαση που έχουν πάρει με τον σύζυγό της να μην τον βαφτίσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα