«Στην εγκυμοσύνη μου έπαθα θρόμβωση στο πόδι, την πρόλαβα τελευταία στιγμή»

Η γνωστή σχεδιάστρια και κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ζωή Γιακουμάτου μίλησε στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν φέρει στον κόσμο το γιο της.

«Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα, έπαθα θρόμβωση. Συμβαίνει. Είχα κάνει εξετάσεις με την γυναικολόγο μου, ήταν όλα καλά απλά έτυχε να έχω μια ελαφριάς μορφής θρομβοφιλίας, ειδική περίπτωση.

Ένιωθα πόνους, έκανα τις ειδικές εξετάσεις και στην αρχή δεν έδειξαν

τίποτα.

Είχαμε μπερδευτεί τελείως γιατί δεν ξέραμε. Λέγαμε απλά ότι ίσως είναι της εγκυμοσύνης, το μωρό έχει κάτσει κάπως περίεργα και πιέζει το πόδι. Το πρόλαβα στο 99!

Χάρη στην γυναικολόγο μου και τον μπαμπά μου γιατί θα μπορούσα να έλεγα ας το αφήσω να δω τι θα γίνει. Είχε φτάσει σε αρκετά επικίνδυνο σημείο και για μένα και για το μωρό», ανέφερε στην εκπομπή.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε:

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Ούστα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννηση του γιου της και η απόφαση που έχουν πάρει με τον σύζυγό της να μην τον βαφτίσουν

Ελένη Φουρέιρα: Πώς σχολίασε τις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται, ο κουμπάρος της και make up artist Παντελής Τουτουνζής;

ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Keywords
Τυχαία Θέματα