Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία με τον 3,5 μηνών γιο του και το μήνυμα που στέλνει!

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μετράει σχεδόν 100 χιλιάδες followers.

Ο ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από την καθημερινότητά του και μάλιστα σε κάποια στιγμιότυπα τον έχουμε δει να ποζάρει με τον γιο του.

Σήμερα, ο Γιώργος Χρανιώτης ανάρτησε στο προφίλ του μια κοινή του φωτογραφία με τον μπέμπη, με φόντο μια παραλία.

Μέσω της λεζάντας, έστειλε το δικό του μήνυμα: ““(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο, τότε αποκτά μία δική

της οντότητα. Στον Β παγκόσμιο πόλεμο, ορφανά παιδιά στα ιδρύματα, πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής, αγκαλιάς, αγγιγμάτων, πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή, αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν, σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο, επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα, δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού, αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν, γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη) #hug #hugging #kids #affection #newworldorder #newworld #bravenewworld”.

Φυσικά, οι followers του έσπευσαν να “πατήσουν” like και να γράψουν τα δικά τους σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on Sep 24, 2020 at 8:20am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί! 

Η τρυφερή εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για τη σύζυγό του! 

Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε για τις θαυμάστριες του: “Ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι” 

Keywords
Τυχαία Θέματα