Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω ακούσει ότι ο Φιλιππίδης ήταν σκληρός» – Τι είπε για τη συνεργασία του με τον Κιμούλη;

Η κάμερα της εκπομπή Happy Day συνάντησε τον Γιώργο Χρανιώτη κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

Για τις δίκες των δύο γνωστών ηθοποιών: «Ζούμε σε μια χώρα που όσο και να μας φαίνεται περίεργο, η δικαιοσύνη ακόμα – θέλω να πιστεύω – ότι λειτουργεί. Ευτυχώς, από πληροφορίες που έχω,

ξέρω ότι οι εισαγγελείς και οι δικαστές είναι πολύ σκληροί και ακριβοδίκαιοι άνθρωποι. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι σημαντικοί καλλιτέχνες και η αλήθεια είναι πως έχω απολαύσει παραστάσεις τους αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να συνεργαστούμε».

Για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Έχω ακούσει ότι ο Φιλιππίδης ήταν σκληρός αλλά το σκληρός σαν επίθετο δεν με τρομάζει. Εμένα αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι η αγένεια και η εξουσιολαγνεία».

Για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη: «Με τον Γιώργο Κιμούλη έχω συνεργαστεί. Είναι ένας υπέροχος, δύσκολος συνεργάτης κι όταν λέω δύσκολος εννοώ απαιτητικός. Ο Γιώργος θέλει να πάρει από εσένα το καλύτερο. Τουλάχιστον από εμένα. Δεν είχαμε προβλήματα στη συνεργασία μας. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Περρής: Αποκάλυψε ότι είναι gay – «Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω για να μην καταστρέψω την καριέρα μου»

 Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια

 Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Έφυγα από τη “Φάρμα” επειδή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα