Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι παντρεύεται με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση σε λίγες ημέρες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά και η χαρμόσυνη είδηση προκάλεσε έκπληξη μόλις γνωστοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το προσκλητήριο του γάμου τους, οι δυο πρώην παίκτες του «Survivor» θα παντρευτούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβάκουση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησε σε ένα μήνυμα όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό

στο Instagram.

«Ποτέ μη πιέζεις οτιδήποτε, απλά άφησε το όπως είναι. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει» έγραψε ο νικητής του «Survivor 2017», επισημαίνοντας με tag τη σύντροφό του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά την αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για τον γάμο τους.

Διαβάστε επίσης:

Τένια Μακρή: «Με τον άνδρα μου πέρασα πάρα πολύ δύσκολα για τρία ολόκληρα χρόνια»

Στέφανος Μιχαήλ: «Συναισθηματικά ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι»

Χρίστος Αντωνιάδης για τη σύζυγό του: «Κατάλαβα ότι με αυτή τη γυναίκα ή προχωράς σοβαρά ή δεν προχωράς καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα