Γιώργος Αγγελόπουλος: Το παρασκήνιο της ερωτικής σκηνής στο Τατουάζ και οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μίλησε για το Τατουάζ, τις ερωτικές σκηνές αλλά και τις προτάσεις που δέχτηκε για το θέατρο. Η τηλεοπτική τους συνάντηση του είχε φέρει γούρι την προηγούμενη φορά, δεδομένου ότι ανακοίνωσε το επαγγελματικό του βήμα ενώ τρεις μήνες αργότερα φαίνεται ότι ο κόσμος τον στηρίζει.

Για την πρόσφατη ερωτική σκηνή με την τηλεοπτική Νικόλ είπε: «Εντάξει, ένα φιλί ήταν. Σκάλωσε η μπλούζα και την έσκισα, έγινε πολύ realistic. Και η Ελεονώρα που έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, δεν είναι ότι αισθάνεται τόσο άνετα πάντα. Εδώ δεν είμαι εγώ, είναι ο Στέφανος Λαμπίρης. Αν έχεις 3-4 κάμερες γύρω και σε γράφουν για ένα σίριαλ, νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις».

Τέλος αναφερόμενος στις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε, εξήγησε τους λόγους που τις απέρριψε ενώ τη μια την… ”φωτογράφισε”: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία θα έλεγα. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Power of love: Αυτοί είναι οι αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα