Ερωτεύτηκα ξανά τον λάθος άντρα! Μήπως τελικά φταίω εγώ;

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Λέγομαι Κλειώ και η απόφασή μου να σας γράψω προέκυψε από την ανάγκη μου να βρω μία λύση

στο αδιέξοδο στο οποίο έχω βρεθεί. Είμαι 34 ετών και οι αποτυχημένες μέχρι σήμερα σχέσεις, με οδήγησαν στο να αναζητήσω λίγο καλύτερα τον εαυτό μου. Μήπως έφταιγα εγώ; Μήπως πάντα ελκύω τους λάθος ανθρώπους; Οι συζητήσεις με τις φίλες μου δεν με βοηθούσαν στο να βρω απαντήσεις, κι έτσι αποφάσισα να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο. Είναι τώρα δύο μήνες που διαρκούν οι συνεδρίες μας, αλλά πια η ανάγκη μου δεν είναι να βρω τις απαντήσεις που έψαχνα, αλλά…να τον βλέπω. Είναι ένας άντρας 46 ετών , πολύ γοητευτικός, που μυρίζει υπέροχα με μια μυρωδιά γλυκιά και ξυλώδη, που όταν του δίνω τα χρήματα στο τέλος της συνεδρίας και τα δάχτυλα μου αγγίζουν αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα τα δικά του, νιώθω ένας ρίγος να διαπερνά την πλάτη μου. Γυρνάω σπίτι, και το μόνο που ηχεί στα αυτιά μου είναι η χροιά της φωνής του όταν λέει το όνομα μου. Ξέρω ότι θα μου πείτε πως πάλι ερωτεύτηκα τον λάθος άντρα, αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Να του το πω; Κι αν νιώθει και ο ίδιος συναισθήματα για μενα; Σας ευχαριστώ

Αγαπημένη μου Κλειώ, νιώθω πως δημιουργείς άθελά σου έναν φαύλο κύκλο όπου η αρχή του ήταν να λύσεις ένα πρόβλημά σου, και απεναντίας δημιούργησες ένα άλλο κι έτσι γράφεις στη στήλη μας για να βρεις λύση στο πρόβλημα που δημιούργησες. Ίσως ακούγεται μπερδεμένο αυτό που σου γράφω, αλλά σίγουρα αυτό που ζεις είναι ακόμα πιο πολύπλοκο. Το ότι βρέθηκε ένας άντρας ο οποίος είναι η δουλειά του να σε ακούει και πληρώνεται γι΄αυτό, δεν σημαίνει ότι είναι ο άντρας που αναζητάς. Έχεις ερωτευτεί την ομορφιά της ψευδαίσθησης που σου δημιουργεί η εικόνα ενός τέτοιου άντρα, και όχι τον ίδιο τον άντρα. Είναι απαγορευτική η συναισθηματική εμπλοκή ενός ειδικού με τον άνθρωπο που του ανοίγει την ψυχή του. Το αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σου δώσω κάποια απάντηση, γιατί στη στήλη μιλάμε μόνο σαν φίλες! Ως φίλη λοιπόν, θα σου έλεγα να επικεντρωθείς στην αρχική σου αναζήτηση: να ψάξεις καλύτερα εσένα. Αν το οτιδήποτε σε αποσπά από τον αρχικό σου στόχο, ή κατεύνασε το ή άλλαξε το!

Με εκτίμηση, Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα