Χριστίνα Παππά: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τη βάφτιση της εγγονής της -Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το απόγευμα της Κυριακής 24/9 η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς βάφτισαν την κόρη τους στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα. Η νεοφώτιστη πήρε τα ονόματα Χριστίνα -από την μητέρα του Δημήτρη Παππά– και Νεκταρία.

Η Χριστίνα Παππά που είναι τρισευτυχισμένη όλους αυτούς τους μήνες λόγω της γέννησης της εγγονής της, έλαμπε στη βάφτιση της μικρής και είχε ένα πλατύ χαμόγελο καθ’ όλη την διάρκεια του μυστηρίου.

Σήμερα 25/9 η μικρή Χριστίνα έχει τα γενέθλιά της και η γιαγιά της δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας

ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της εγγονής της και όχι μόνο, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Παππάς με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής της

«25 Σεπτεμβρίου. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όπως η στιγμή που γέννησα τον Δημήτρη μου! Συγκίνηση, χαρά, αγάπη, ευλογία! Αγαπημένη μου πριγκίπισσα Χριστίνα – Νεκταρία. Χρόνια πολλά με υγεία, δημιουργία, χαρά και ευλογία! Είστε η δύναμη της ζωής μου! Σας αγαπώ Χριστίνα Νεκταρία μου @pappasd @mpezan όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Να την χαιρόμαστε. Να έχει δύναμη και ευτυχία στην ζωή της! @kostiskd @constantine.p @j.tsoutsia @kris_smaragda Πάντα άξιοι! Σας ευχαριστώ! Ευχαριστούμε πολύ την @faidra.theodoridou για τα υπέροχα βαφτιστικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Christina Pappa (@pappachristina)

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα