Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι του συνέβη όταν τελείωσε το «Survivor»

Είναι γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν από τους πιο συμπαθείς παίκτες του Survivor 1. Έτσι, κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του, ήταν πολύ μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, η τεράστια αλλαγή στη ζωή του, άφησε αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα, ένας καλός του φίλος μίλησε στο περιοδικό DownTown και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στον Ντάνο, μόλις τελείωσε το παιχνίδι επιβίωσης:

«Στην αρχή τον είχε τρομάξει όλο αυτό. Δεν τους είχαν προετοιμάσει γι’ αυτό που συνέβαινε εδώ. Ήξερε ότι το παιχνίδι πάει καλά, γιατί στην επιστροφή είχαν σταματήσει στην Γερμανία και έπεσαν πάνω σε 10 Έλληνες που έκαναν σαν τρελοί, αλλά με τίποτα δεν υποψιαζόταν τι συνέβαινε. Να φανταστείς, τον πρώτο καιρό δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την ένταση και όσα συνέβαιναν. Μόνο στο κινητό του βρήκε χιλιάδες μηνύματα, μπορεί και εκατοντάδες. Πάντως, ο ίδιος άνθρωπος ήταν και τότε που τον γνώρισα, ο ίδιος είναι σήμερα».

Ενώ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Δεν είμαι κάτι άλλο απ’ αυτό που βλέπεις. Είμαι ένας άνθρωπος που ο κόσμος γνώρισε, είμαι αυτό που είδε στο Survivor και συνεχίζει να βλέπει στο Τατουάζ. Έχω αποδεχτεί αυτή την κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι δεν θα κρατήσει για πάντα, όχι με την έννοια ότι ένα πρωί θα ξυπνήσω και δεν θα υπάρχει ούτε ότι δεν θα με θυμάται κανείς. Πιστεύω ότι θα με θυμάται ο κόσμος, αλλά θα έχει ηρεμήσει αυτή η ένταση».

Δείτε ακόμη: Απίστευτος αρραβώνας στη showbiz! Δες τις πρώτες φωτογραφίες των…

Keywords
Τυχαία Θέματα