Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά στον Σάκη Κατσούλη -«Κύριε Ελέησον! Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει»

Σήμερα το πρωί (29/10) ο Σάκης Κατσούλης απάντησε δημόσια στον Γιώργο Αγγελόπουλο που πριν από μερικά 24ωρα δήλωσε πως ο Σάκης Κατσούλης «είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» για εκείνον.

«Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές… Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Open Weekend».

Λίγη ώρα μετά

τις δηλώσεις του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε στον Σάκη Κατσούλη και τα όσα δήλωσε.

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους. Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ», τόνισε ο Ντάνος.

Διαβάστε ακόμα:

Αλέκος Συσσοβίτης: «Ήταν η μόνη στιγμή που δεν είχα κανέναν έλεγχο, έλεγα τώρα θα πεθάνω»

Κολωνός: Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με την 12χρονη -Η ανακοίνωση του κόμματος

Άγγελος Λάτσιος: Ευχήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της με μια σπάνια φωτογραφία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα