Γιάννης Μάρκου: «Ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση, χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο» λέει ο δικηγόρος του

Ο Γιάννης Μάρκου δέχτηκε 15 μαχαιριές σε μια καντίνα στην Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/10, όταν δύο νεαροί 20 και 25 ετών ξεκίνησαν να λογομαχούν για την σειρά προτεραιότητας με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας. Ξαφνικά, ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Πριν από λίγο, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησεο δικηγόρος του επιχειρηματία, ο κ. Γιάννης Μαρακάκης., ο οποίος

ανέφερε αρχικά: «Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15. Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στα οποία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του, ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια», ενώ παράλληλα τόνισε ότι ακόμα ερευνάται αν η παρέα του δράστη -ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό- βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον επιχειρηματία πριν την επίθεση, αλλά και ο λόγος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο που πιθανόν να γίνει απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Το φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη με αφορμή τα γενέθλιά του -Φωτογραφία

Σάκης Κατσούλης για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό -Ίσως δεν έχει θέση στο All Star Survivor»

Κωνσταντίνος Αργυρός – 50 Cent: Αλλάζει ημέρα η συναυλία τους -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα