Γιώργος Αυτιάς -ΣΚΑΪ: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό -Τα πρώτα λόγια στην έναρξη της εκπομπής

Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό έκανε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ ο  Γιώργος Αυτιάς. Ο παρουσιαστής είπε την πρώτη του “Καλημέρα” για την φετινή τηλεοπτική σεζόν στις 5:30 π.μ. και ξεκίνησε να επικοινωνεί με το τηλεοπτικό κοινό τα πρώτα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

«Καλημέρα σας να είστε καλά, όπου κι αν είστε κι όπου κι αν βρίσκεστε. Είμαστε στο καινούριο μας σπίτι, στο νέο στούντιο. Σας το είχα πει ότι θα αλλάξουν όλα. Αμεσότητα, κουβέντα, συζήτηση, μαζί με την κοινωνία. όπως αντιλαμβάνεστε, με τη βοήθεια του Θεού, τη δική σας στήριξη αλλά κι ανθρώπων που δούλεψαν αρκετά όλο

το καλοκαίρι για να μπορέσουμε να έχουμε μια καινούρια εικόνα εδώ στον ΣΚΑΙ. Είμαστε μαζί επειδή το ήθελε ο Θεός κι επειδή το θέλατε κι εσείς. Ξεκινώντας να πω ένα ευχαριστώ στη σκηνοθέτιδά μας, την κ. Βάχλα, που χωρίς την ίδια και πολλών παραγόντων της διοίκησης, δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Όλα εδώ σε αυτό το τραπέζι, όπου δεν θα υπάρχουν παράθυρα. Θα υπάρχει η αντιπαράθεση και θα έρθουν οι καλεσμένοι μας και πάνω από όλα η κοινωνία. Εσείς είστε η βάση των δεδομένων μας… Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος».

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει με το μπικίνι της στο ηλιοβασίλεμα πριν από την επιστροφή στην Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Βιντεοσκοπεί τον σύζυγό της να παίζει beach volley και τον τρολάρει

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι το παιδί είναι δικό του – Νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Keywords
Τυχαία Θέματα