Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/6) ο Γιάννης Ζουγανέλης και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες που θέλουν τον δημοσιογράφο να βρίσκεται σε σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης,

ο Νίκος Συρίγος εκείνος ερωτήσεις στον Γιάννη Ζουγανέλη και άκουγε προσεκτικά όσα απαντούσε, με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις του.

Μάλιστα, την ώρα που ο Γιάννης Ζουγανέλης μπήκε στο πλατό, αντάλλαξε μια σφικτή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη για το διαζύγιο της κόρης του

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το διαζύγιο της κόρης του από τον Σπύρο Δημητρίου.

Με το διαζύγιο της κόρης σας, Ελεονώρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου τη συμβουλεύσατε κάτι;

Τίποτα απολύτως. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει.

Διαβάστε επίσης:

Ανεβαίνει διαρκώς ο αριθμός των νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στην Ινδία: 288 νεκροί και 850 τραυματίες

«Χάρηκα που έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας από το “Survivor All Star”, άργησε κιόλας»

Δωροθέα Μερκούρη: «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο οι κόρες μου και πήγαν να μείνουν αλλού»

Keywords
Τυχαία Θέματα