«Χάρηκα που έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας από το “Survivor All Star”, άργησε κιόλας»

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το «Survivor All Star». Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ήταν υποψήφιος μαζί με τη Μελίνα Μεταξά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και σχολίασε την αποχώρηση του μισθοφόρου από το παιχνίδι επιβίωσης, μη κρύβοντας την ικανοποίησή του για αυτή την εξελίξη.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου… το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς

και φετινούς, του “Survivor”. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Τον είδαμε και φέτος πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε, είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο δικό μας “Survivor”, είχε μία πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του “Survivor”, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το «Survivor All Star»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχωρεί, ο Νίκος Μπάρτζης φώναξε δυνατά «ναι», μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη.

Μετά από αυτή την αντίδραση, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι απόψε φεύγω ευγνώμων από το “Survivor”. Ευχαριστώ τον καλό Θεό που με είχε δυνατό και γερό εδώ πέρα να φύγω σώος. Χαίρομαι που στα πενήντα μου χρόνια είχα την τιμή να παίζω με τον…υπερπαίκτη τον Νίκο Μπάρτζη και να τον κερδίζω.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απαίσια συμπεριφορά του, τον απαίσιο τρόπο του ακόμα και σε αυτή την ύστατη στιγμή μου στο Survivor που εκτέλεσε ένα… καθήκον. Είναι δικαίωμά του να το κάνει. Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης». 

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε on air για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο -«Δίνεις Πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;»

Δωροθέα Μερκούρη: «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο οι κόρες μου και πήγαν να μείνουν αλλού»

«Στεναχωρήθηκα όταν είδα τον Γιάννη Παμαμιχαήλ στο “J2US” -Πήγε γιατί μάλλον έχει ανάγκη από χρήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα