Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Είμαστε μια αποτυχημένη ανθρωπότητα»

Τη δική του άποψη σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον πόλεμο που ξεκίνησε πριν από ένα εικοσιτετράωρο εξέφρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθεί με θλίψη και θυμό όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και δεν διστάζει να συγκρίνει την κατάσταση που επικρατεί εκεί εν έτει 2022 με την καταστροφή της Σμύρνης το 1922. Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει απογοητευμένος απ’ όσα γίνονται και επισημαίνει πως είμαστε

μια αποτυχημένη ανθρωπότητα.

«Σμυρνη 1922 -Ουκρανία 2022 και όπως έλεγε η @mimi_denissi στο θεατρικό έργο κι από “Σμύρνη Σαλονίκη” «καταραμένη χρόνια το 22’»!!! Η ιστορία επαναλαμβάνεται!!! Πρώτα ο Covid 19 στο καπάκι η Ουκρανία !Τότε η ισπανική γρίπη μετά η Καταστροφή της Σμύρνης!

Τόσα χρόνια με διάφορους πολέμους και πολεμικές επιχειρήσεις Ιράκ, κουβειτ κλπ υπήρχε μια ανησυχία αλλά λέγαμε «είναι μακριά». Τώρα είναι δίπλα μας και η ανησυχία αρχίζει και γίνεται φόβος!!! Είμαστε μια αποτυχημένη ανθρωπότητα!!! Ούτε ένας κομήτης δεν θα κάνει restart!!!», ήταν τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Διαβάστε ακόμα:

 Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Kάτια Δέδε για την οικογένειά της -«Ο πατέρας μου και οι αδερφοί μου είναι εκεί»

 Φως στο Τούνελ: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της εκπομπής για το θρίλερ της Πάτρας…

 Ελένη Μενεγάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Το περιμέναμε μέχρι χθες; Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα