Γιάννης Στάνκογλου: «Στο “Νησί” τα χρήματα δεν ήταν κάτι φοβερό»

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε το δικό του σχόλιο για το #metoo, αναφέρθηκε στη σειρά του Alpha που θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν ενώ αποκάλυψε ότι στο «Νησί» η αμοιβή που πήρε δεν ήταν και τόσο καλή.

«Οι καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη με στενοχώρησαν πολύ. Από τη μία με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, από την άλλη όμως τα ακραία περιστατικά έπρεπε να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης»,

είπε ο ηθοποιός σχετικά με το #metoo.

Αναφερόμενος στη σειρά που θα πρωταγωνιστεί με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει», ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Τον χειμώνα θα συναντηθούμε με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο “Αυτή η νύχτα μένει”. Από την πρόβα έρχομαι. Είχαμε και μια συνάντηση με την τηλεοπτική οικογένειά μου. Το καστ είναι πολύ καλό, παίζουν συνάδερφοι που πραγματικά θαυμάζω, που χαίρομαι πραγματικά που θα δουλέψω μαζί τους. Είναι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φρέσκοι, που έχουν δουλέψει χρόνια στο θέατρο…Θα είναι αδύνατον να μην είναι επιτυχία αυτό το πρότζεκτ».

Μιλώντας για τις χρηματικές απολαβές που είχε στην πορεία του, ο ίδιος αποκάλυψε: «Λίγο πριν από το “Νησί” έκανα μια δουλειά που πήρα καλά λεφτά. Στο “Νησί” τα λεφτά ήταν κανονικά, δεν ήταν κάτι φοβερό. Δεν είχα προλάβει τις μεγάλες αμοιβές».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Αντωνά: Τι θα κάνουν το έπαθλο του Survivor, αν κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης

 Όλγα Κεφαλογιάννη: Ποζάρει με τις δύο αδερφές της και φόντο την Ακρόπολη

 Μαρία Φιλίππου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα