Όλγα Κεφαλογιάννη: Ποζάρει με τις δύο αδερφές της και φόντο την Ακρόπολη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τροφοδοτεί το προφίλ της στο Instagram σε καθημερινή βάση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική ζωή της. Η πολιτικός έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις λόγω της δουλειάς της, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα δίδυμα παιδιά της, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Αυτή τη φορά, η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με δύο άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο λόγος για τις αδερφές

της, Χριστίνα και Δανάη. Οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, με τη μία να καμαρώνει και να στηρίζει την άλλη.

Η Όλγα, η Χριστίνα και η Δανάη Κεφαλογιάννη έδωσαν το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της Ακρόπολης και πόζαραν με φόντο τον ιστορικό βράχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni (@olgakefalogianni)

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη μετά την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος “η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία” που έγινε από την MRB Hellas και το “Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισοτητα” σε συνεργασία με την Eurolife FFH. Μια σπουδαία δουλειά, που αποτελεί πηγή γνώσης και κατανόησης της στάσης και της αντίληψης της ελληνικής κοινωνίας.

Το συμπέρασμά μας είναι ότι έχουμε όλοι χρέος και ευθύνη να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον, όπου η κοινωνική δικαιοσύνη θα εγγυάται την ευημερία όλων. Η εκδήλωση έγινε σε ένα από τα σημαντικότερα τοπόσημα του παγκόσμιου πολιτισμού. Δίπλα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στο εμβληματικό της Μουσείο».

Διαβάστε ακόμα:

 Κρίστη Καθάργια: Η πρώτη φωτογραφία μετά το τέλος του Asia Express

 Εβελίνα Παπούλια: Καμάρωσε την κόρη της, Αφροδίτη Λιαντού, στη θεατρική πρεμιέρα της

 Άννα Πρέλεβιτς: Η αντίδρασή της, όταν ο Νικήτας Νομικός τής έκανε πρόταση γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα