Γιάννης Στάνκογλου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν δεν είναι πλέον μαζί. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως εδώ και 3,5 χρόνια έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο.

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν «βόμβα», μιας και οι δυο τους ουδέποτε είχαν δώσει τροφή για σχόλια ή απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική ζωή τους.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανακοίνωσε τον χωρισμό του

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello»

και σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του, δημοσιοποίησε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings.

Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός απάντησε, αν κάποιο από τα παιδιά του έχει κλήση στις τέχνες όπως ο ίδιος: «Η κόρη μου, που είναι 14 ετών, πολύ ισχυρή. Έχει παίξει και στο θέατρο, στη “Μήδεια”, και τώρα είναι σε μια παράσταση που δεν έχει ανέβει ακόμη. Επίσης, πηγαίνει στο Μουσικό Γυμνάσιο, παίζει πιάνο, τσέλο και ταμπουρά. Γενικά, το έχει με τις τέχνες. Ο γιος μου είναι πιο μικρός, 9 ετών, και αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη γνωριμία με την πρώην σύζυγό του

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω.

Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον. Γουστάρω, αγαπάω. Είναι στιγμές που, ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν είμαι πάντα, δεν γίνεται, θα πέθαινα. Είναι σαν τα ναρκωτικά ο έρωτας».», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη.

Σε άλλη συνέντευξη, ο Γιάννης Στάνκογλου είχε εξομολογηθεί πως δεν ονειρευόταν μικρός να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ωστόσο αυτό προέκυψε στην πορεία: «Δεν ονειρευόμουν να κάνω τη δική μου οικογένεια. Αλλά μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι και εγώ μεγάλωσα σε μια αγαπημένη οικογένεια. Παντρεύτηκα πιο πολύ για το πάρτι και τα γραφειοκρατικά που προκύπτουν ειδικά αν έχεις και παιδιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Εκτός «Καλοκαίρι yes» ο Τριαντάφυλλος – Τι συνέβη;

 Κωνσταντίνου και Ελένης: Ηθοποιός της σειράς έγινε drag queen και είναι viral στο Tik Tok

 Μαρία Ηλιάκη: Συγκινήθηκε από το ξεχωριστό δώρο της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα