Ανδρέας Λοβέρδος: Έπαιξε ντραμς σε πανηγύρι! Βίντεο

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στους διαδικτυακούς φίλους του, καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να παίζει ντραμς!

Ο γνωστός πολιτικός μπορεί τόσα χρόνια να απασχολούσε τα Μέσα με την πολιτική δράση του, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία και την αγάπη που έχει για τη μουσική. Ο ίδιος έχει μελετήσει, ενώ γνωρίζει να παίζει και μουσικά όργανα.

Το βράδυ

της Τρίτης, λοιπόν, ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε στο πανηγύρι της Δεσφίνας εκεί που είχε συναυλία ο Χρήστος Μενιδιάτης. Ο πολιτικός δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή και να παίξει ντραμς σε μερικά τραγούδια, γεγονός που απόλαυσε και καταχάρηκε.

Ο ίδιος ενθουσιάστηκε από αυτή την εμπειρία, όπως επίσης κι όσοι παρευρέθηκαν στο πανηγύρι και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή.

«Χθες στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Ο Χρήστος Μενιδιάτης μου έκανε την τιμή να συμμετέχω ως ντράμερ σε ορισμένα κομμάτια. Για μένα ήταν μία αξέχαστη εμπειρία», έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά σε follower για την αλλαγή της μετά το παιδί – «Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι”»

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι σαν να έχουμε επιβιώσει από πόλεμο»

 Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα