Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor All Star: «Δεν έχει νόημα να μπω, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ένα από τα πρόσωπα που προσεγγίστηκαν από την Acun Medya για να λάβει μέρος στο «Survivor All Star».

Το βράδυ της Κυριακής (12/3) οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης σε βραδινή έξοδό του και ο ίδιος ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι μεταξύ του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου, ενώ τοποθετήθηκε

και για τον λόγο που δεν έλαβε μέρος σε αυτό.

«Δεν το περιμέναμε έτσι το Survivor, παραπέμπει σε ένα άλλο ριάλιτι. Ερωτικού περιεχομένου μάλλον. Νομίζω η παραγωγή της Acun Media ήθελε να βγάλει και το “Love Island” και το “Survivor”, δεν τους βγήκε και είπε να το κάνουν ένα. Δεν έχει νόημα να μπω στο παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία πρώην μου μέσα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το «Survivor All Star», ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή  «Χαμογέλα και πάλι» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε την πρόταση που δέχτηκε για να λάβει μέρος στο παιχνίδι.

«Το “Survivor” πάντα θα με χαρακτηρίζει. Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό. Θεωρώ άδικο κάποιοι να στέκονται μόνο στο “Survivor”, πριν από αυτό είχα συμμετοχές σε 10 σίριαλ. Δεν δέχτηκα πολλές ανήθικες προτάσεις στο χώρο μου. Δεν έχω πάει σε σχολή υποκριτικής και είναι μεγάλη επιτυχία για μένα να βρεθώ σε ξένες παραγωγές. Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου.

Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο “Survivor” και γι’ αυτό αρνήθηκα την πρόταση για το All Star. Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός. Δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν παζάρεψα παραπάνω χρήματα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Full in love με την Δήμητρα Βαμβακούση -Το τρυφερό βίντεο από το κέντρο της Αθήνας

My Style Rocks: Η παίκτρια που δεν ακολούθησε τους κανόνες και έμεινε σήμερα εκτός παιχνιδιού

Έλενα Φερεντίνου: Το μήνυμα για τον 11 μηνών γιο της -«Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί, σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί;»

Keywords
Τυχαία Θέματα