Vanity Fair Oscars Party: Τα μακιγιάζ των stars σε γήινους τόνους που κυριάρχησαν

Μπορεί να μας τρέλαναν οι chic εμφανίσεις των celebrities του Xόλυγουντ στην απονομή των Oscars αλλά η βραδιά είναι μεγάλη και δεν σταματά στις αφίξεις στο ξεχωριστό φετινό χαλί, που παίρνουμε μια πρώτη γεύση!

Ακολουθεί το Vanity Fair Oscars Party και εκεί βλέπουμε άλλες τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ , γιατί και είναι έξτρα κόσμος καλεσμένος, αλλά και οι λαμπερές εμφανίσεις που θαυμάσαμε νωρίτερα, κάνουν δεύτερο look αλλάζοντας ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ

συνήθως!

Για του λόγου το αληθές πάμε να δούμε τα beauty looks που ξεχώρισαν με πρωταγωνιστή τις nude αποχρώσεις που είναι η πιο κλασσική, καθόλου risky αλλά safe επιλογή που μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Δεν το λέω τυχαία πως σε βραδινές εκδηλώσεις, σχεδόν όλες, επιλέγουν να κάνουν κότσους στα μαλλιά, μιας και είναι απόλυτα εμφανές και στο Oscars after party, ακόμα και για τα beauty icons και super models όπως η Kendall Jenner και Εmily Ratajkowski.

Aν και κάνουν πιο free style χτενίσματα για αυτήν τη βραδιά ψήφισαν μοντέρνα high buns!

Emily Ratajkowski

Kendall Jenner

Κylie Jenner

Adwoa Aboah

Hailey Bieber

Rita Ora

Mε εξαίρεση λοιπόν την Rita Ora που είχε ένα γοργονέ στυλ στα μαλλιά αλλά και metallic σκιά στα μάτια οι stars στο after party, ψήφισαν κατά πλειοψηφία (τις παρατήρησα όλες) καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ!

Πηγή φωτογραφιών: Amy Sussman/Leon Bennett/Getty Images/Ideal Image

Mια ματιά ακόμα:

5+1 Κορεάτικα προϊόντα skincare που θα λατρέψεις για τις ανάλαφρες υφές τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα